A vetélkedőről
Nemes Urak és Hölgyek!

Az éj sötét és tele iszonyattal, veszélyben a birodalom! Szükség van rátok! A hordátokra, a seregetekre, katonáitokra, harcosaitokra. Ti lehettek azok, akik megrendíthetetlenségeskedéseitek közt nemességetek bizonyítása által bátorsággal, merészséggel, bizalommal, bölcsességgel, értékteremtéssel, igazságossággal, őszintén és tiszta szívvel harcolva bebizonyíthatjátok, hogy méltók vagytok a birodalom védelmezője címre. A címért küzdő házaknak idén az Összművészeti találkozóig kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A harcot a Nagytanács felügyeli.

#hArtzrafel!


Az aktuális (2.) feladat
gyökereink és jelmondat
közzétéve: 2018. 04. 12.
A feladat lejár 17 nap múlva!

Rettenthetetlen és nemes harcosok, kik birodalmunk védelméért küzdötök!

A feladatok, hogy elnyerjétek a birodalom védelmezője címet, nagyon veszélyes, tele lesz verejtékkel, és nem kevés veszedelemmel… Hogy bizonyítsátok nemes voltotok, és azt, hogy a nemesek legjobbjaitól származtok, arra hívunk benneteket, térjetek vissza a gyökereitekhez, nemes őseitekhez, a Nagytanács ugyanis csak így ismerhet meg a legjobban.

Nemes egyletesek! Ez alkalommal arra kérünk, hogy kutassátok fel és vessétek papírra saját egyletetek családfáját, ha úgy tetszik, saját egyletetek pantheonját! Ennek az elkészítési formáját a kreativitásotokra bízza a Nagytanács.

A végső megoldást .jpg formátumban töltsétek ide fel, mellékeljetek egy leírást, amelyben megfogalmazzátok mit jelentett számotokra, milyen hozadéka volt ennek a kutakodásnak, ezt .doc formátumban küldjétek el!

Hamarosan csatába kezdünk, már induláskor fontos hogy a harcosok úgy érezzék egyek, ennek a legjobb kifejezése a csatakiáltás. Üljetek össze és találjatok ki a saját jelmondatotokat, amellyel csatába indulhattok a nemes cél érdekében.

Ezt a fent említett leírás dokumentumába írjátok be. A feladat teljesítésért jutalomban részesültök! Az egy igaz Isten, és a jó szerencse kísérjen titeket utatokon, harcra fel!


1. feladat
A házak bemutatkoznak
közzétéve: 2018. 03. 15.
A feladat lejárt.

 

Mutassátok meg, kik vagytok, mi az, ami jellemez, meghatároz titeket, hogy a Nagytanács láthassa, mennyire összetartó, rátermett a csapatotok. Készítsetek egy címert az egyleteteknek, ezt .jpg képformátumban töltsétek fel a honlapra. Csatoljatok egy leírást, amelyben kifejtitek, mi, mit jelent a címeren, ezt .doc formátumban küldjétek be.


KDFIEjr csapat (Kolozsvár)

Március 30.
Tudtátok, hogy meghosszabbítottuk a határidőt és április 8. 00:00-ig lehet jelentkezni?
És tudtátok, hogy brit tudósok megállapították, hogy mindenki, aki jelentkezik Az Év Egylete vetélkedőre híres lesz?
#hArtZrafel!