A vetélkedőről
Nemes Urak és Hölgyek!

Az éj sötét és tele iszonyattal, veszélyben a birodalom! Szükség van rátok! A hordátokra, a seregetekre, katonáitokra, harcosaitokra. Ti lehettek azok, akik megrendíthetetlenségeskedéseitek közt nemességetek bizonyítása által bátorsággal, merészséggel, bizalommal, bölcsességgel, értékteremtéssel, igazságossággal, őszintén és tiszta szívvel harcolva bebizonyíthatjátok, hogy méltók vagytok a birodalom védelmezője címre. A címért küzdő házaknak idén az Összművészeti találkozóig kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A harcot a Nagytanács felügyeli.

#hArtzrafel!


Az aktuális (6.) feladat
RANDOM: MÚLTAM, JELENEM, JÖVŐM
közzétéve: 2018. 05. 21.
A feladat lejár 6 nap múlva!

Nemes hölgyek és urak!

 

         Az emlékek nem csak a múltról szólnak, meghatározzák a jövőnket.” Arra hívunk titeket, bátor egyletesek, hogy a múltatokkal, jelenetekkel, határozzátok meg az eljövendő kor egyleteseinek jövőjét. Hogy mindezt hogyan? Készítsetek egy időkapszulát, amelyben különböző emléktárgyakat helyeztek el, ami egyenként saját magatokra, illetve az egyletetekre utal, majd mindezt ássátok el egy megjelölt helyre, ahol majd 10-20 év múlva egy bátor kis egyletes biztosan megtalálhatja. Fontos, hogy az időkapszulát, és a benne elhelyezett tárgyakat lefényképezzétek, és beküldjétek azevegylete.odfie.hu weboldalra, hogy a nagytanács is megtekinthesse a saját egyletes kincseteket.

#hArtzrafel #időutazás

 


5. feladat
Random: A nap története.
közzétéve: 2018. 05. 16.
A feladat lejárt.

Nemes hölgyek és urak!

            A nagytanács minden egyes tagja büszkén vállalja, hogy egyletes. Most pedig arra kér benneteket, hogy ti is tegyétek ezt, kürtöljétek szét a nagyvilágnak büszkén és hangosan, hogy egyletesnek lenni jó. Erre a célra mi más lehetne a legalkalmasabb, mint napjaink egyik legtöbbet használt közösségi felülete, az Instagram.
            Tehát a feladatotok a következő: Készítsetek képet, vagy videót arról, hogy egyletezni jó. A képeket/videókat legalább 10 ember tegye közzé az Instagram story-ban. Fontos, hogy minden képen és videón használjátok a @odfie és a @evegylete jelöléseket, valamint a saját egyletetek neve is jelenjen meg, hiszen csak így tudja a nagytanács követni
.

#hArzrafel #kürtöldszanaszét


SzUIE csapat (Székelykeresztúr)

Nemes Urak és Hölgyek!

Mi vagyunk a SzUIE, a Székelykeresztúri Unitárius Ifjúsági Egylet. Azért jelentkezünk Az Év Egylete vetélkedőre, hogy rátermettségünkkel, talpraesettségünkkel, merészségünkkel és változatos arcocskáinkkal bebizonyíthassuk a Nagytanácsnak, hogy igenis megérdemeljük, hogy mi foglaljuk el idén a Vastrónt.

A címerünket alkotó két legfontosabb elem a fa és a kard. A fa számunkra az életet, a változatosságot jelenti, lombkoronája az évről évre megújuló és friss tagokkal bővülő társaságunkat szimbolizálja. Az erős törzs, az összetartásunkat, a közösségi szellemünket és az egy helyre tartozásunkat fejezi ki, amit a vastag és strapabíró törzs tud a legjobban összetartani. A kard a rendíthetetlenségünket jelenti, azt, hogy igazi harcosok vagyunk, olyanok, akik képesek bármilyen próbát kiállni. Mi tudjuk, hogy méltók vagyunk a birodalom védelmezője címre és sosem adjuk fel ezt a harcot!


Április 23.
Nemes Hölgyek és Urak!
Közhírré tétetik, hogy a Házak bemutatkoztak és Kincstárat feltöltöttük.
Legyetek résen, mert a hArtZ folytatódik!
Március 30.
Tudtátok, hogy meghosszabbítottuk a határidőt és április 8. 00:00-ig lehet jelentkezni?
És tudtátok, hogy brit tudósok megállapították, hogy mindenki, aki jelentkezik Az Év Egylete vetélkedőre híres lesz?
#hArtZrafel!