A vetélkedőről
Isten hozott! Örömmel mutatjuk be az Év Egylete országos vetélkedő honlapját. Ez a verseny szól mindazoknak az egyleteknek Erdély szerte, akik szeretnék kipróbálni magukat és megmérkőzni másokkal az ÉV EGYLETE cím elnyeréséért és az ezzel járó jutalom kirándulásért. A szabályok egyszerűek, a ti feladatotok meg legfőképp az, hogy jól érezzétek magatokat minden percében a vetélkedőnek. Csatlakozzatok, itt mindenkinek helye van! Mindent bele, ötleteket előkészíteni, és indulhat is a 2013-as év legnagyobb eseménye! A nyárig meg sem állunk!
Az aktuális (10.) feladat
A Döntő
közzétéve: 2013. 11. 03.
A feladat lejárt.

Ne szaporítsuk a szót, itt a várva várt végső eredmények összesítése. 

Az Év Egylete lett a SZUIE! 

Második díjas a KID!

A harmadik helyen a HOSZDFIE!

A legjobban fejlődő csapat a Szentháromsági Ifjúsági Egylet!

A közönségdíj nyertese a BUFE!

A legkreatívabb csapat lett a SZÁDFIE!

 

Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a kitartó munkát és az egy évnyi felejthetetlen élményeket! Várunk vissza jövőre is!


Letölthető dokumentumok:
A döntő pontjai
9. feladat
SzínHázikó
közzétéve: 2013. 07. 18.
A feladat lejárt.

A legújabb feladatban összevontuk nektek a kellemest a hasznossal. Most úgy tehettek szert pontokra, ha részt vesztek a 17. Színjátszó Találkozón, Torockón. Persze, éppen ennyire nem hagytuk egyszerűnek a dolgotok. Készülni is kell, de a mi feladványunkhoz nem kell nagy színészi tehetség...bár lehet nem árt!:)

Szombaton, augusztus 3.-án, délután szeretnénk, ha bemutatkoznátok, no nem a hagyományos módon. Mi a rendelkezésetekre bocsátunk egy-egy asztalt a helyszínen, két nagy ív papírt a falon a kedves és lelkesítő üzeneteknek valamint a támogató aláírások gyűjtéséhez. Na és persze a délutánt, hogy mindenki megcsodálhasson (ebédszünet, előadások közti szünetek és vacsoraszünet). A többi rajtatok múlik. Díszítsétek fel a standot, hozzatok mindenféle szépséget otthonról, amitől igazán hangulatos és kiemelkedő lehet a ti csapatotok a többi közül. Mutassátok be a résztvevőknek az éves munkátokat, természetesen belefoglalva az ÉV Egylete keretében zajlott tevékenységetek, és minden mást, amivel foglalkoztatok. Legyetek ott, beszélgessetek az érdeklődőkkel, meséljetek nekik, kérjétek meg, hogy írjanak üzenetet nektek, és támogassanak az aláírásukkal (minél több aláírást gyűjtötök majd, annál jobb).

Szóval nem nehéz a dolog. Jönni kell színjátszóra. Elő kell készíteni, elhozni és majd berendezni a standot a ti saját kis világotokkal, hogy mindenki csodálhasson, irigyelhessen. A helyszínen még megbeszéljük a pontos részleteket, de addig is, ki lehet találni, hogy mivel nyűgözitek le a nagyérdeműt szombat délután. 

Találkozzunk Torockón!


Szentháromsági Ifjúsági Egylet csapat (Szentháromság)

Hogy kik vagyunk mi? … Azt nehéz lenne leírni. Jellemezni nehéz minket. Az tudja milyenek vagyunk, aki igazán ismer. Mindenesetre egy igen változatos, léha társaság, hibákkal és erényekkel egyaránt; amelynek a legfőbb célja, hogy a közösségért tegyen valami jót.

Hiszünk az álmainkban, és igyekszünk mindezeket megvalósítani. Hiszünk egymásban, ha olykor kevesen is tartozunk mindazok sorába, akik ezt teszik. Ám bizakodókként mindig azt reméljük, hogy ez a sor bővül és sikerül megváltoztatni a „világot”.

Szeretjük a kihívásokat, szeretünk szórakozni, játszani… olykor együtt lenni, máskor meg nagy ívben elkerülni egymást. Talán a sok jó mellett sok rossz is lakozik bennünk, de egy valami biztos bármire képesek vagyunk, ha néha a kezdet nehézkes is….

Ha többre vagy kíváncsi ismerj meg… vagy mégse… :)) döntsd el te…


Július 18.
Egy kis késéssel ugyan, de felkerült az újabb feladat. A verseny továbbra is szoros, a csapatok fej-fej mellett haladnak a nagy döntő felé. Most épp a színjátszóra hangolódunk az új feladattal. Tarts velünk te is Torockón! Addig is az Eredmények menüpontnál nézegesd a megoldásokat, írj az üzenőfalra a Kapcsolat menüpontnál!
Május 14.
Helyzetjelentés:

Az elmúlt alkalom óta a dobogós csapatok szinte teljesen felcserélődtek és csupán néhány pont választja el őket. Adjatok bele mindent, mivel ti is láthatjátok, hogy néha egy ponton múlik a győzelem!

I. KID (Korond): 274 pont
II. SZUIE (Székelykeresztúr): 273 pont
III. BUFE (Bölön): 270 pont
------------------------------------
IV. HOMFIE (Homoródszentmárton): 268 pont
V. SZÁDFIE (Szentábrahám): 264 pont
VI. NADFIE (Nagyajta): 263 pont
VII. Szentháromsági I.E. (Szentháromság): 262 pont
VIII. KADFIE ( Kolozsvár): 258 pont
IX. SEDFIE (Sepsiszentgyörgy): 254 pont
X. Szijuk (Székelyudvarhely): 251 pont
---------------------------------------
XI. VADFIE (Vargyas): 148 pont
XII. BRADFIE (Brassó): 143 pont
XIII. FEDFIE (Felsőrákos): 140 pont
XIV. ÜDFIE (Ürmös): 122 pont
XV. VÁSÁROS (Magyarsáros): 20 pont
XVI. DODFIE (Dícsőszentmárton): 20 pont
XVII. BADFIE (Barót): 0 pont

Jó munkát továbbra is!
Május 8.
Elsősorban gratulálni szeretnénk az 5.-ik feladatra beérkezett megoldásokhoz. Kivétel nélkül gyönyörűek, és igazán megnehezítettétek a zsűri dolgát a pontok ügyében. Tudni kell, hogy a 40 bónuszpontot 4 részre osztottuk fel, 10-10 pontot lehetett kapni, ha a kiírt kritériumoknak megfelelt a videó: helytörténet, hagyományok, unitárius jelleg bemutatása illetve maga a kivitelezés (különlegesség, ötletesség) volt a négy alkategória. Ezek alapján osztottuk a pontokat. Reméljük meg vagytok velük elégedve.
Továbbá kérünk, hogy ezután a megadott időkeretet tartsátok be, nem irányadónak írjuk ki, hanem kötelező keretnek. Most nem vontunk le pontot, de higgyétek el, a ti érdeketekben, nem jó, ha kétszer olyan hosszú, mint amilyennek lennie kéne.
Akik pedig nem küldték be: be lehet pótolni. A 80 pont a teljesítésért jár, kár lenne elmaradni, kimaradni. Nem tudjuk az okát, hogy miért nem sikerült sokatoknak beküldeni, akár írjátok meg, de mindenképp pótoljátok be. Nagyon várjuk.
Ezek mellett még mindig él az üzenőfal, írjatok, és van új feladat, munkára!
Április 20.
Helyzetjelentés:
(Eddigi listavezetők)

I. HOMFIE (Homoródszentmárton) 162 pont
II. SZUIE (Székelykeresztúr) 161 pont
III. KID (Korond) 155 pont

A mezőny szoros, a csapatokat csupán néhány pont választja el. A következő feladat pedig maximális, azaz 120 pontot ér és ez teljesen megváltoztatja a jelenlegi állást. Még csupán 7 napotok van hátra, hogy bemutassátok településeteket az egyeleteseknek.

Jó munkát!!!
Április 11.
Köszöntjük köreinkben Barótot, akik pár napja csatlakoztak a versenyhez, és reméljük lelkesedésük hosszan kitart. Már alig várjuk, hogy az ők megoldásaikat is lássuk. Jó példa lehetnek, hogy sosincs késő még csatlakozni.
Kövessétek figyelemmel az ő munkájukat is ezután. Lassan lesznek új pontok is, de addig is az új feladat reméljük elfoglal titeket és örömmel dolgoztok rajta!
Március 15.
Várjuk a véleményeiteket a feladatokról, pontokról, időjárásról, mindenről az üzenőfalon. Csatlakozhattok az Év Egylete Facebook oldalhoz is (http://www.facebook.com/pages/Az-%C3%89v-Egylete-2013/138034239701619?fref=ts), valamint használjátok a Facebook megosztó gombot a bejelentkező ablak felett és osszátok meg az oldalt, hogy mindenki láthassa milyen szép megoldásokat küldtetek be eddig.