7. feladat
Konferenciás Vetélkedő
közzétéve: 2014. 09. 26.
A feladat lejárt.

Aki ott volt láttta, aki részt vett tapasztalta, és aki ezt olvassa az ott szerzett pontok tudója.

6. feladat
Előre a múltba!
közzétéve: 2014. 09. 26.
A feladat lejárt.

Íme egy újabb izmokat mozgató, agytekervényeket forgató, együttműködést igénylő, kreativitást követelő feladat! Az elmúlt feladatok témáihoz viszonyítva egy leheletnyivel komolyabb vizekre evezünk. Ez úttal egy olyan történelmi esemény színhelyére kalauzolunk el benneteket, amely sorsdöntő szerepet játszik az unitáriusok/Unitárius Egyház életében. Bizony, jól sejtitek, a Tordai Országgyűlésről beszélek. Abban is bizonyos vagyok, hogy mindenki jól ismeri és már sokszor látta Körösfői-Kriesch Aladár festményét, amely a fent említett esemény egy részletét mutatja be. Ennek kapcsán úgy döntöttünk, hogy szívesen megnéznénk ezt a festmény a TI megörökítésetek által, ezért arra kérünk, hogy készítsetek egy fajta „újrajátszás”-t amely fotón minden az eredetihez hasonlóan helyezkedik el, csak éppen a ti szereposztásotokban. Ez a fotó elbír humort, kreativitást és minden fantáziadús ötletet. Persze a jó ízlés határain belül.

Hogy ne csak fényképes másai maradjanak a XXI. századi Dávid Ferencnek, a fényképhez mellékeljetek egy üzenetet, amelyet a maga Dávid Ferenc intéz a XXI. század egyleteseihez.

 

Sok sikert kívánunk a közös munkához! Hajrá! 

5. feladat
50 faktoros Hang
közzétéve: 2014. 09. 26.
A feladat lejárt.

100%-os teljesítményt igénylő, zenei tehetséget megmutatása a hetedik művészeti ágon át, amely a teret és az időt egyszerre, közvetlenül használja fel, időben és térben egyszerre működik. Röviden összefoglalva egy érdekes, saját költésű zenei művet bemutató videót várunk. A zene szövegének a témája „Az Év Egylete”, melyet, amennyiben lehetséges, hangszeres kísérettel kérjük. A video maximum hossza 5 perc lehet.

A felvétel elkészítéséhez jó és eredményes munkát kívánunk. Várjuk a műveiteket, hisz a zene fontos, és kell, arról nem is beszélve, hogy „akinek nótája nincs, annak szíve sincs”, „muzsikusnak dalból van a lelke” és „zene nélkül mit érek én?”!

4. feladat
4. feladat: Végre elmúlt... de mi jön utána?
közzétéve: 2014. 06. 23.
A feladat lejárt.

Úgy gondolom nem kell magyaráznom mire értem azt, hogy \\\\\\\"végre elmúlt\\\\\\\". Remélem mindannyiotoknak sikeresen zárult az év, és készen álltok az új nyári élmények begyűjtésére, az ODFIE nyújtotta kalandok megélésére.

Ha ti még annyira nem is, mi teljes mértékben készen állunk a nyárra. Olyannyira, hogy az lesz a következő feladatotok, hogy tervezzétek meg nekünk a nyarat, minél szórakoztatóbbra. Kicsit pontosabban: egy olyan 5-10 perces videót szeretnénk tőletek, amelyben bemutatjátok, hogy hogyan is néz ki egy általatok szervezett ODFIE wellness nyaralás. Segítségül megadunk pár elemet: 

- milyen szolgáltatásokat nyújt az utazási iroda 

- kíváncsiak lennénk a megközelítési lehetőségekre

- talán az egyik legfontosabb: az árajánlat.

- és ami kihagyhatatlan: mitől odfies a nyaralás?

Szeretnénk ha a következő elemeket felhasználnátok a ideótokban: búzamező, erdei állatok, extrém sportok, snowboard, romantika, valamint, ha az is megjelenne, hogy szerintetek milyen lehet odfie módra a: szauna, masszázs, jakuzzi s az iszappakolás.

Jó tervezgetést, felhőtlen iskolamentes napokat kívánunk! Ne feledjétek, három hetetek van arra, hogy elküldjétek a videókat. Amint kiválasztottuk a legjobb ajánlatot, már foglaljuk is a buszjegyeket. :) 

 

 

1
tovább

Szeptember 26.
Az előző két feladatot pontoztuk (ezt megnézhetitek a honlapon, az eredmények menüpont alatt). A továbbiakban még két feladat vár teljesítésre a mai naptól (szeptember 26.) a dévai emlékzarándoklatig (november 1.). Ezekre a pontokat már nem közöljük a honlapon, hanem a dévai díjkiosztáson tudjátok meg, hogy melyik csapat lett dobogós és ki nyerte el az „Év Egylete” címet.
A következő díjakat nyerhetitek meg:
1. hely: „Év Egylete” cím és egy meghatározott pénzösszeg*
2. hely: 15 hely a 2015-ös Tusványos-ra
3. hely: 15 hely az egyik központi, nyári egyletes rendezvényre**
*az egylet közös kirándulására, vagy egyletterem felújítására lehet felhasználni, illetve más egyleti célokra, a szervezőkkel egyeztetve
**ODFIE Színjátszó Találkozó vagy Unitárius Ifjúsági Konferencia

Kérünk, gyertek csapatosan Dévára, találkozzunk ott és ünnepeljük együtt az idei vetélkedő eredményét.
Július 7.
Vannak végre mégújabb pontok!!!
Mindenkit kérek, hogy a jelszavát küldje el nekem (Noémi) emailbe vagy bárhol, hogy tudjam feltölteni a képeiteket, hogy mások is láthassák.
Ez a feladat kicsit kifogott rajtatok, de beérkeztek a képek, s úgy döntöttünk, hogy minden kép egy pontot ér, ha legalább 1 zsűritag úgy gondolja, hogy elég kreatív volt. Mivel 3-as szintű a feladat ezért összesen 30 bónuszpontot lehetett szerezni. 28-at a képekre, ha elég ügyesek voltatok, és extra 2-t, ha a zsűri úgy gondolta, hogy az album a képekkel, úgy általában nagyon szép volt.
Na és addig is, amíg készülnek a wellness videók, egy kis találós kérdés az elmúlt feladathoz:
-Honnan lehet tudni, hogy a csapat 1 nap alatt készítette el a 28 képet?
-Minden képen ugyan az a ruha mindenkin... :)))

Jó munkát, kitartást, napsütést!
Június 5.
Amint már azt valószínűleg láttátok, felkerültek a Húsvétos feladat pontjai. A feladat 3-as nehézségű volt, mindenki kapott 60 pontot a teljesítésért. Összesen 30 bónuszpontra lehetett szert tenni a megoldások ügyességével. 10-10-10 pontot érhetett, ha megvoltak a különböző elemek, amiket kértünk: tojásfestés, locsolkodás, menü. De itt már azt is néztük, hogy milyen ötletes és szép volt a kivitelezés. Így aztán nem mindenki kapott maximális pontot, még akkor se, ha volt mindenről egy kevés szó a bemutatóban. Még egy nap és lejár az újabb feladat. A hétvégén pedig már jön is a mégújabb kihívás nektek! Hajrá!
Április 16.
Kibővült az oldal az első feladat pontszámaival illetve a csapatok képeivel és bemutatkozó szövegeivel. Nézegessétek, ízleljétek a vetélytársak munkáit. Szurkoljatok és inspirálódjatok! Nemsokára itt az ideje az új megoldások feltöltésének, és egy új feladatnak is. Remélem már ti is olyan izgatottan várjátok mint mi!
Napsütéses, színes napokat! :)
Február 3.
Isten hozott újra köztünk!

Indul az év legnagyobb kihívása! Legyetek bátrak és jelentkezzetek minél hamarabb. Az idén még izgalmasabb és színesebb feladatok várnak rátok mint eddig. Jelentkezési határidő február 15. Légy merész és próbáld ki magad az idén is. Bölön és Székelykeresztúr után idén: Legyél Te az Év Egylete!!!