Jelszóemlékeztető...
Kérjük, add meg az e-mail címet és a csapatnevet, amivel jelentkeztél Az Év Egylete vetélkedőre.
Erre a címre fogod megkapni az új, rendszer által generált jelszavat.
Megkérünk, hogy első bejelentkezés után cseréld a jelszavad!
Ha a csapatod még nincs elfogadva, az új jelszó generásása sem működik.

Mennyi négy plusz három? (írd le számmal)?

Szeptember 18.
Tudtátok hogy?! ...

...minden olyan csapat, amelyik végigcsinálja a versenyt, aki végig harcol az ÉvEgylete címért, azok mind részesülnek jutalomban?!

Akkor nem feladni!!!!!
Szeptember 4.
Figyelem, figyelem!

Új, szeptemberi feladat!
A SzínBOLONdos feladat meghosszabítva szeptember 15-ig!
Várjuk a feltöltéseket. Ha valami nem megy kérjetek segítséget!

Hajráááá!
Július 31.
Zümmögős szép augusztust!

Kedvesek,
Íme a megfáradt zsűri is eljutott odáig, hogy a feladataitokat árgus szemekkel átvizsgálja és pontozza.
Amint láthatjátok felkerültek az Üzenőfali bónuszok is. Csak így tovább, mert ez sokat számít. Akik nem küldtek eddig Üzenőfali tevékenységet, azok iparkodjanak, nem kell elcsüggedni, mert decemberig minden behozható!!!!

Igen, azt is jól látjátok, hogy egyeseknek már a Gyerekszáj feladat is pontozva van. Ez pedig olyan okból, hogy ők már feltöltötték a megoldást és a Zsűri mézkészítése miatt lehet, hogy megint csúsznak majd a következő pontozások. DEDEDE ne felejtsétek, hogy senkit és semmit nem hagyunk ki!

Akiknek van korábbi megoldott feladatuk, és mégsincs feltöltve az oldalra, küldjétek el a Kapcsolatoknál megadott e-mail címre a csapat felhasználónevével, jelszavával, és a feladat számával. Mi feltöltjük őket. Kevesebbért ugyan, de pontozzuk azokat is.
PL. Tudjuk, hogy volt több csapat is, akik a köri találkozókon részt vettek, s mégsem küldték el a FlashMobokat.

Nagyon ügyesen haladtok!
Nagyon szépen és precízen végzitek a megadott feladatokat!
Szívünk repes a boldogságtól!
Büszkék vagyunk rátok!
Sose adjátok fel!
Közöttetek van az Év Egylete!!!!!

Pusziiiiii
Június 19.
Tudnivalók a Flash Mob-ról!

Azok az egyletek, melyek egyházkörében nem kerül sor köritalálkozóra, megcsinálhatják a Villámcsődületet saját településeiken egymaguk, vagy közösen a keresztegyletükkel.

Pápuszi
Május 31.
Üdvözöljük a nagy kaptárban Kövend és Mészkő méheit! Legyen ez a ti játékotok is! Szárnyakat elő, és induljon a Rét meghódítása!
Május 13.
Dráágáák :)
Akarjuk. hogy zümmögjetek nekünk soookat. Mindenről számoljatok be és mi értékelni fogjuk. :) Csííkos csííkos puszifelhő mindenkinek :)
Brigi voltam :)
Április 29.
Méheim!

Szeretném csápjaitokat a Kapcsolat menüpontra is irányítani, ahol mindamellett, hogy megtaláljátok a kapcsolattartó méhek elérhetőségeit, találtok egy Üzenőfalat is.

Ennek idén nagyon fontos szerepe van a játék során, mivel itt számolhattok be minden Zümmögő tevékenységetekről: a hétről-hétre történő Kaptár-összejövetelekről, vagy más egyéb Pollengyűjtő akcióról.
Egyelőre csak egy-két csíkos sort várunk tőletek beszámoló gyanánt, azonban mindent dokumentáljatok fotók formájában, s majd annak is meg lesz a helye, ahol ezeket közzétegyük.

Persze ez nem csak egy akármilyen kérés felétek, hanem egy pontozandó feladat. Itt fogjuk kikémlelni, hogy melyik kaptár a legaktívabb egész évben, melyik érdemli meg az életeket mentő méh-pempő díjat.

Szárnyakat izzítani!
Irány a Rét!

U.I. Ajánljuk megnézésre a "Maja a méhecske" c. animációs mesefilmet.