Eredmények:
Marosvásárhely
Torda
Vargyas
Sepsiszentgyörgy
Homoródalmás
Székelyudvarhely
Szentábrahám
Kissolymos
Székelykeresztúr
Bencéd
Gyergyószentmiklós
Szabéd
Nagyajta
Nyárádszentmárton-Csíkfalva
Bözöd
Felsőrákos
Homoródszentpál
Kolozsvár
Ürmös
Alsórákos
Bölön

Október 27.
(a rikkancs kiáll a színpadra, a függöny elé, harsányan kiált) Kedves Fiatalok! (dobpergés) Közhírré tétetik, hogy a vetélkedő zsűrije boldog. A RePro feladat megoldásai nagyon pro-ra sikerültek! Valódi öröm és igazi nehézség volt pontozni őket, de sikerült! Viszont... (dobpergés folytatódik), mivel a vetélkedő végéhez közeledünk, úgy döntöttünk, hogy egyelőre titokban tartjuk a pontszámokat. Így egészen biztosan izgalmasabb lesz az utolsó száz méter. Ugye? Nos, mindennek tudatában (újabb dobpergés) maradjatok résen, mert mi felpörögtünk, a ritmust pedig tartani kell! Nemsokára érkezik az utolsó feladat, és mellé pedig talán... még néhány meglepetés. Úgyhogy nem feladni, kitartani, jókedvvel, előőőőőőre! (lekavaró dobpergés, függöny kinyílik)
Szeptember 30.
Nos, kedves ODFIE- szakácsok és segédek!
A főzőműsoraitok pontozásra kerültek, nagyon ügyesek voltatok és kreatívak! Mi jókat nevettünk!
Amint korábban is megírtuk, pontoztuk a kreativitást és az időkeret betartását is, ennek a feladatnak a maximális pontszáma 70 pont.
Hamarosan érkezik az októberi feladat is, addig is figyeljétek a honlapot, bármikor felbukkanhatnak az általunk nagyon is kedvelt "hirtelen" feladatok! Ölelés nektek és élvezzétek a hétvégét!
Augusztus 18.
Kedves fiatalok!
Elérkezett az a pillanat is, amikor közöljük veletek a VisszatekintŐs interjúk pontszámait. Gratulálunk a feladatot teljesítő egyleteknek és köszönjük a nosztalgikus irományokat, kellemes érzés volt olvasni az interjúalanyok mondatait, hogy:
"megszerettem a közösséget, illetve azt a közösséget, és vonzott az, hogy bekerüljek közéjük";
"az akkori és a mostani konferencia egy napsugár lenne, pillangó szárnyú, és énekelne";
"az, ami annyi konferencia után is ugyanolyan, amiért mindig visszatérek, az nem más, mint az ifjúsági egyletes életérzés, hiszen az vonz ellenállhatatlanul. "
És végül: Üzenet a mostani konferenciázóknak: Minél több konferenciát kívánok nekik!

UI: Néha-néha vessetek egy pillantást, hiszen bármikor felbukkanhatnak a rajtaütés-szerű feladatok!
Ölel benneteket az Év Egylete Stage :)
Június 30.
Présen és résen a New Generation! :) Gratulálunk azoknak, akik valóban résen voltak, és teljesítették az első rajtaütés-szerű feladatot. (Ide kell elképzelni most a repülő konfettiket!) Akik esetleg lemaradtak volna róla, egy cseppet se aggódjanak, lesz még ilyen, bőven. Csak figyelni kell, de azt erőst!
Június 30.
Üdvözletünk az idei év egyleteinek! :) Hónap utolsó napja van, hát érkeznek az eredmények. Ezúttal is, a tisztánlátás kedvéért, szeretnénk egy rövid magyarázatot fűzni a pontokhoz. Kiértékeléskor a következő szempontokat vettük figyelembe: a befektetett munka mennyiségét, a kreativitás mértékét, azt, hogy mennyire videoklip-szerű az eredmény (alapvető tulajdonsága az ilyen filmeknek, hogy mozgóképből állnak össze, nem fényképekből), hogy kapcsolódik-e a dalok tartalmához, és nem utolsó sorban azt, hogy van-e eleje és vége a történetnek, dalnak. Ezeket kötöttük egy csokorba, és figyelembe vételükkel pontoztuk munkátokat. Kedves, szép, igazi egyletes filmecskék születtek. Gratulálunk! Csak így tovább! Sőt, még ennél is nagyobb hajrával!
Ui. Ugye találkozunk konferencián?
Május 31.
Szervusztok Like-vadászok! Amint azt megígértük, a hónap utolsó napján érkeznek az első feladat eredményei. (Szokjatok hozzá, mindig ekkor közöljük majd őket!) Van itt azonban néhány tisztázni való kérdés. Khm-khm... Mindenekelőtt díjazzuk a lelkesedést, a teljes erőbedobást, amivel ezt a feladatot teljesítettétek. Azt azonban nem értékeljük, hogy néhány csapat nem csak az előbb említettek, hanem a virtuális világ néhány komoly szaktudást igénylő bravúrját is bevetette a siker reményében. Ejnye-bejnye... A zsűri hosszú gondolkodás úgy döntött, hogy egyenként (!!!) számolja össze minden csapat like-számát, és eszerint állítja össze a sorrendet. (Rosszabb, mint kiválasztani a lencsét a hamu közül.) A maximális pontszám 100, ezek a sorrend értelmében 2 ponttal csökkennek. Ezenkívül külön pontoztuk (maximálisan 5 ponttal) a kreativitást. A kettő összeadása eredményezi a végleges pontszámokat. A kreativitásért járó pontokban nem részesülnek azok a csapatok, akik módszerei megkérdőjelezhetőek. A pontok részletes táblázatát megtaláljátok a vetélkedő facebook oldalán is (www.facebook.com/Az-Év-Egylete-Vetélkedő-138034239701619/). Arra kérünk benneteket, amennyiben nem értetek egyet a pontozással, vagy kérdésetek lenne, a fent említett facebook oldal segítségével írjatok nekünk! Hajrááá, csak ügyesen tovább! Június 5-én érkezik a következő feladat!